Kabeh Kategori

Kemasan HC

Minangka salah sawijining pemimpin desain, pangembangan lan produksi kemasan ing kothak hadiah, kothak karton, kothak bunder lan tas kertas, kanthi sertifikasi FSC, Sedex Amfori, BSCI, sing nyedhiyakake solusi total kemasan.

16 Taun

Timeline saka HC Packaging, muga-muga sampeyan bisa dadi mitra karo kita mbesuk.

  • 2005

    Diadegake ing Shanghai, China. pabrik pertama kita 6,000 situs meter persegi.

  • 2009

    Pusat R&D Shanghai dibukak

  • 2011

    Bukaan kantor Eropa.

  • 2013

    Pabrik Jiangsu dibukak.

  • 2016

    USA kantor mbukak.

  • 2018

    Pabrik Vietnam dibukak.

  • 2021

    Opening kantor Shanghai anyar.

Kantor / Pabrik Kami

2005
Pabrik Shanghai
2013
 
Pabrik Jiangsu
2018
Factoy Vietnam

Pelanggan Brand

Pusat R&D Packaging HC