Kabeh Kategori

Kölisi ProSweets 2019

Wektu: 2021-04-13 Hit 17
                       

Minangka pimpinan industri kemasan, kita duwe tanggung jawab kanggo nyuda jejak karbon kanggo mbantu nglawan salah sawijining tantangan generasi paling gedhe yaiku perubahan iklim. Target strategi kalebu nyakup emisi Cakupan 1 lan Lingkup 2 absolut kanthi 2%.

                       

Tim berpengalaman ing desain konstruksi kanggo nuntun tren ing bisnis kemasan kanthi ewonan kasus desain khusus.

                       

Ing saindenging operasi, lan ing saindhenging rantai pasokan, kita terus ngupayakake nyuda jejak lingkungan. Strategi kita dibangun kanggo kemajuan kasebut, nyetel standar sing luwih dhuwur kanggo nyuda emisi gas omah kaca, nyuda sampah lan panggunaan banyu, lan nggawe bahan kanthi cara sing paling etis lan tanggung jawab.

                       

HC Packaging bangga karo budaya layanan lan komitmen kanggo njamin semangat masarakat ing endi kita lan para pelanggan manggon lan makarya, lan ing endi produke digawe. Kita ngladeni komunitas kasebut liwat program pemberdayaan, sumbangan finansial lan produk, lan sukarela, kanggo menehi pengaruh positif marang masarakat.

                       

Ing taun 2020, sukarelawan HC Packaging nyumbang luwih saka 1,000 jam kanggo tujuan lokal, saka nyedhiyakake dhaharan kanggo para pinituwa, dhukungan finansial kanggo bocah wadon loro ing Hunan, China, ngemas lan menehi buku kanggo siswa sing mbutuhake, lan liya-liyane.

                       

Beda karo tinta dhasar petroleum tradisional, tinta adhedhasar kedelai dianggep luwih ramah lingkungan, bisa uga diwenehi warna sing luwih akurat, lan luwih gampang daur ulang kertas.


Sadurunge: Ana

Sabanjure: Cosmopack 2019