Kabeh Kategori

Sustainability

Kita Planet

Ing saindenging operasi, lan ing saindhenging rantai pasokan, kita terus ngupayakake nyuda jejak lingkungan. Strategi kita dibangun kanggo kemajuan kasebut, nyetel standar sing luwih dhuwur kanggo nyuda emisi gas omah kaca, nyuda sampah lan panggunaan banyu, lan nggawe bahan kanthi cara sing paling etis lan tanggung jawab.

Komunitas Kita

HC Packaging bangga karo budaya layanan lan komitmen kanggo njaga masarakat sing urip lan para karyawan, lan ing endi produk digawe. Kita ngladeni komunitas kasebut liwat program pemberdayaan, sumbangan finansial lan produk, lan sukarela, kanggo menehi pengaruh positif marang masarakat.

Ing taun 2020, sukarelawan HC Packaging nyumbang luwih saka 1,000 jam kanggo tujuan lokal, wiwit menehi dhaharan kanggo para pinituwa, dhukungan finansial kanggo rong sekolah ing Hunan, China, ngemas lan menehi buku kanggo siswa sing mbutuhake, lan liya-liyane.