сите категории

Пакување на HC

Како еден од лидерите во дизајнот, развојот и производството на амбалажа во кутија за подароци, картонска кутија, тркалезна кутија и хартиени кеси, со сертификати за FSC, Sedex Amfori, BSCI, обезбедувајќи комплетно решение за пакување.

16 Години

Времеплов на HC Packaging, се надевам дека ќе соработувате со нас во иднина.

 • 2005

  Основана во Шангај, Кина. нашата прва фабрика со површина од 6,000 квадратни метри.

 • 2009

  Отворен центарот за истражување и развој во Шангај

 • 2011

  Отворање канцеларија во Европа.

 • 2013

  Отворена фабриката во ianиангсу.

 • 2016

  Отворање канцеларија во САД.

 • 2018

  Отворена фабриката во Виетнам.

 • 2021

  Отворање на новата канцеларија во Шангај.

Нашите канцеларии / фабрики

2005
Фабрика за Шангај
2013
 
Фабрика во ianиангсу
2018
Фактички Виетнам

Клиенти на брендот

Центар за истражување и развој на HC пакување