сите категории

Одржливост

Нашата планета

Низ нашите операции, и низ целиот синџир на снабдување, ние продолжуваме да правиме големи чекори во намалувањето на нашето стапало на животната средина. Нашата стратегија се базира на тој напредок, поставувајќи уште повисоки стандарди за намалување на емисиите на стакленички гасови, намалување на употребата на отпад и вода и извори на материјали на најетички и одговорен можен начин.

Нашите заедници

HC Packaging е горд на својата култура на услуга и нашата посветеност да обезбедиме живост на заедниците каде што живееме и работиме ние и нашите клиенти и каде се произведуваат нашите производи. Ние им служиме на овие заедници преку програми за зајакнување, финансиски донации и донации за производи и волонтирање, да дадеме позитивно влијание врз општеството.

Во 2020 година, волонтерите за пакување HC допринесоа над 1,000 часа во локалните причини, од обезбедување оброци за старешини, финансиска поддршка за две училишта во Хунан, Кина, пакување и донирање книги за ученици на кои им требаат и многу други