Të gjitha kategoritë

Paketimi HC

Si një nga drejtuesit në projektimin, zhvillimin dhe prodhimin e paketimit në kuti dhuratë, kuti kartoni, kuti të rrumbullakët dhe çanta letre, me çertifikatat e FSC, Sedex Amfori, BSCI, duke siguruar zgjidhje të plotë të paketimit.

16 Vite

Afati kohor i Paketimit HC, shpresoj që të jeni partner me ne në të ardhmen.

 • 2005

  E themeluar në Shanghai, Kinë. fabrika jonë e parë e 6,000 site metër katror.

 • 2009

  Hapur qendra R&D e Shangait

 • 2011

  Hapja e zyrës në Evropë.

 • 2013

  Fabrika e Jiangsu u hap.

 • 2016

  Hapja e zyrës në SHBA.

 • 2018

  U hap fabrika e Vietnamit.

 • 2021

  Hapja e zyrës së re në Shangai.

Zyrat / Fabrikat tona

2005
Fabrika e Shangait
2013
 
Fabrika e Jiangsu
2018
Faktori i Vietnamit

Klientët e markave

Qendra R&D e Paketimit HC