Të gjitha kategoritë

Ekipi ynë i Projektimit

Një ekip me përvojë në projektin e ndërtimit për të udhëhequr trendet në biznesin e paketimit
me mijëra raste dizajni me porosi.

       

Projektimi R&D

Projektimi R&D

Një ekip me përvojë në projektin e ndërtimit për të udhëhequr trendet në biznesin e paketimit me mijëra raste dizajni të personalizuar.

Ekipi ynë

       

Me një projektues të shkëlqyeshëm kryesor, dizajnerët tanë janë në gjendje të ofrojnë çdo ndërtim dhe
dizajne për të ngritur paketimin në një nivel tjetër

Aplikimet e Paketimit

               

Me aplikacione që kemi provuar, duke kërkuar më shumë aplikime dhe frymëzime.