Të gjitha kategoritë

Cosmopack 2019

Koha: 2021-04-13 Goditjet: 15
                       

Si një udhëheqës në industrinë e paketimit, ne kemi një përgjegjësi për të zvogëluar gjurmën tonë të karbonit për të ndihmuar në luftimin e një prej sfidave më të mëdha të brezit tonë - ndryshimit të klimës. Qëllimet e strategjisë sonë përfshijnë zvogëlimin e emetimeve absolute të Shtrirjes 1 dhe Fushëveprimit 2 CO2e me 20%.

                       

Një ekip me përvojë në projektin e ndërtimit për të udhëhequr trendet në biznesin e paketimit me mijëra raste dizajni të personalizuar.

                       

Nëpër operacionet tona, dhe përgjatë zinxhirit tonë të furnizimit, ne vazhdojmë të bëjmë hapa të mëdhenj në tkurrjen e gjurmës sonë mjedisore. Strategjia jonë mbështetet në atë përparim, duke vendosur standarde edhe më të larta për zvogëlimin e emetimeve tona të gazrave serrë, uljen e përdorimit të mbeturinave dhe ujit dhe burimin e materialeve tona në mënyrën më etike dhe të përgjegjshme të mundshme.

                       

Paketimi HC është krenar për kulturën e tij të shërbimit dhe angazhimin tonë për të siguruar gjallërinë e komuniteteve ku ne dhe klientët tanë jetojmë dhe punojmë, dhe ku prodhohen produktet tona. Ne u shërbejmë atyre komuniteteve përmes programeve të fuqizimit, dhurimeve financiare dhe produkteve, dhe vullnetarizmit, për të bërë një ndikim pozitiv në shoqëri.

                       

Në vitin 2020, vullnetarët e HC Packaging kontribuan mbi 1,000 orë në shkaqet lokale, nga sigurimi i vakteve për pleqtë, mbështetja financiare për dy vajza shkollore në Hunan, Kinë, paketimi dhe dhurimi i librave për studentët në nevojë, dhe shumë më tepër.

                       

Në krahasim me bojën tradicionale të bazës së naftës, boja me bazë soje supozohet të jetë më miqësore me mjedisin, mund të sigurojë ngjyra më të sakta dhe e bën më të lehtë riciklimin e letrës.


Paraprakisht: ProSweets Këln 2019

Tjetra: Asnje