Të gjitha kategoritë

Qëndrueshmëria

Planeti ynë

Nëpër operacionet tona, dhe përgjatë zinxhirit tonë të furnizimit, ne vazhdojmë të bëjmë hapa të mëdhenj në tkurrjen e gjurmës sonë mjedisore. Strategjia jonë mbështetet në atë përparim, duke vendosur standarde edhe më të larta për zvogëlimin e emetimeve tona të gazrave serrë, uljen e përdorimit të mbeturinave dhe ujit dhe burimin e materialeve tona në mënyrën më etike dhe të përgjegjshme të mundshme.

Komunitetet tona

Paketimi HC është krenar për kulturën e tij të shërbimit dhe angazhimin tonë për të siguruar gjallërinë e komuniteteve ku ne dhe klientët tanë jetojmë dhe punojmë, dhe ku prodhohen produktet tona. Ne u shërbejmë atyre komuniteteve përmes programeve të fuqizimit, dhurimeve financiare dhe produkteve, dhe vullnetarizmit, për të bërë një ndikim pozitiv në shoqëri.

Në vitin 2020, vullnetarët e HC Packaging kontribuan mbi 1,000 orë në shkaqet lokale, nga sigurimi i vakteve për pleqtë, mbështetja financiare për dy shkolla në Hunan, Kinë, paketimi dhe dhurimi i librave për studentët në nevojë, dhe shumë më tepër.