sadaya Kategori

Bungkusan HC

Salaku salah sahiji pamimpin desain, pamekaran sareng pembuatan bungkus dina kotak kado, kotak karton, kotak buleud sareng kantong kertas, kalayan sertifikasi FSC, Sedex Amfori, BSCI, nyayogikeun total solusi.

16 Taun

Timeline of HC Packaging, mugia anjeun pasangan sareng kami di payun.

  • 2005

    Diadegkeun di Shanghai, Cina. pabrik munggaran urang 6,000 situs méter pasagi.

  • 2009

    Pusat R&D Shanghai dibuka

  • 2011

    Bubuka kantor Éropa.

  • 2013

    Pabrik Jiangsu dibuka.

  • 2016

    Pembukaan kantor USA.

  • 2018

    Pabrik Vietnam dibuka.

  • 2021

    Bubuka kantor Shanghai anyar.

Kantor / Pabrik Kami

2005
Pabrik Shanghai
2013
 
Pabrik Jiangsu
2018
Factoy Vietnam

Palanggan Brand

Pakét R&D Puseur