sadaya Kategori

Cosmopack 2019

Waktos: 2021-04-13 Hit: 15
                       

Salaku pamimpin dina industri bungkusan, urang ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngirangan tapak suku karbon urang pikeun ngabantosan merangan salah sahiji tantangan anu paling hébat pikeun generasi urang — perubahan iklim. Tujuan strategi urang kalebet ngirangan émisi Lingkup 1 sareng Lingkup 2 CO2e ku 20%.

                       

Tim anu berpengalaman dina desain konstruksi pikeun mingpin tren dina bisnis bungkus sareng rébuan kasus desain khusus.

                       

Peuntas operasi kami, sareng sapanjang ranté suplai kami, kami teras-terasan ngalaksanakeun langkah-langkah hébat dina ngaleutikan tapak lingkungan urang. Strategi kami ngawangun kana kamajuan éta, netepkeun standar anu langkung luhur pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca urang, nurunkeun limbah sareng panggunaan cai, sareng sumber bahan urang dina cara anu paling étis sareng tanggung jawab.

                       

HC Packaging bangga kana budaya jasa sareng komitmen urang pikeun mastikeun kahirupan masarakat dimana urang sareng konsumén cicing sareng damel, sareng dimana produk urang dijantenkeun. Kami ngaladénan komunitas-komunitas éta ngalangkungan program pemberdayaan, sumbangan kauangan sareng produk, sareng rélawan, pikeun ngahasilkeun pangaruh anu positip ka masarakat.

                       

Dina taun 2020, sukarelawan HC Packaging nyumbangkeun langkung ti 1,000 jam pikeun tujuan lokal, tina nyayogikeun tuangeun ka sepuh, dukungan kauangan pikeun dua budak awéwé sakola di Hunan, Cina, ngepak sareng nyumbangkeun buku pikeun murid anu butuh, sareng seueur deui.

                       

Sabalikna tina tinta dasar minyak bumi, tinta dumasar kécap dianggap langkung ramah lingkungan, tiasa disayogikeun warna anu langkung akurat, sareng ngajantenkeun langkung gampang ngadaur ulang kertas.


Sateuacana: ProSweets Cologne 2019

salajengna: teu sahiji bae