sadaya Kategori

kelestarian

Planét kami

Peuntas operasi kami, sareng sapanjang ranté suplai kami, kami teras-terasan ngalaksanakeun langkah-langkah hébat dina ngaleutikan tapak lingkungan urang. Strategi kami ngawangun kana kamajuan éta, netepkeun standar anu langkung luhur pikeun ngirangan émisi gas rumah kaca urang, nurunkeun limbah sareng panggunaan cai, sareng sumber bahan urang dina cara anu paling étis sareng tanggung jawab.

Komunitas Urang

HC Packaging bangga kana budaya jasa sareng komitmen urang pikeun mastikeun kahirupan masarakat dimana urang sareng konsumén cicing sareng damel, sareng dimana produk urang dijantenkeun. Kami ngaladénan komunitas-komunitas éta ngalangkungan program pemberdayaan, sumbangan kauangan sareng produk, sareng rélawan, pikeun ngahasilkeun pangaruh anu positip ka masarakat.

Dina taun 2020, sukarelawan HC Packaging nyumbangkeun langkung ti 1,000 jam pikeun tujuan lokal, tina nyayogikeun tuangeun ka sepuh, dukungan kauangan ka dua sakola di Hunan, Cina, ngepak sareng nyumbangkeun buku pikeun murid anu peryogi, sareng seueur deui.